09.10.2020

Гербіцид Квелекс™ - інноваційний партнер зернових колосових

Something went wrong. Please try again later...

Журнал "ЗЕРНО", вересень 2020

Науковці компанії Corteva Agriscience доклали максимум зусиль та знайшли оптимальне рішення для кожного виробничника – гербіцид Квелекс™, створений на основі молекули Arylex™ active для контролю бур’янів по-новому

стаття
стаття

Контроль проблемних дводольних видів бур’янів у посівах зернових колосових культур – це справжній виклик для агровиробників.

Адже не кожен гербіцид може забезпечити надійний захист без ризику резистентності та вирізняється такими перевагами, як широке вікно застосування, ефективність при низьких позитивних температурних режимах та відсутність обмежень у сівозміні.

Попри довгий список вимог, науковці компанії Corteva Agriscience доклали максимум зусиль та знайшли оптимальне рішення для кожного виробничника – гербіцид Квелекс™, створений на основі молекули Arylex™ active для контролю бур’янів по-новому. 

Вже після першого використання гербіциду Квелекс™ можна пересвідчитися в його ефективності. Переконатися, що бур’яни можна контролювати по-новому, українські аграрії мали змогу минулого сезону. Так, своїми враженнями поділилися агрономи провідних господарств Київщини.Детальніше читайте за посиланням:

Завантажити повний текст статті можливо за посиланням.

 

Стаття на сайті журналу